Mert ahány ország, annyi mell ideál...

fullbeauty

mellformak.jpg

Igen, gondoltátok volna?! Nem az a kebelforma, vagy méret tetszik egy francia férfinak, mint egy brazil pasinak. Szóval, a mell ideál állandóan változik, ráadásul a keblek esztétikuma is eltérő lehet földrajzi elhelyezkedését tekintve.

Az indiaiak például előnyben részesítik a teltebb formákat, ezzel szemben a franciák, vagyis a francia orvosok a kisebb mellekről győzik meg a pacienseiket.

A brazilok egyszerűen megőrülnek a nagy mellekért, sőt a nagy mellbimbókért is. Talán azért, mert genetikailag ott vannak a kis mellű, ám de széles, kerek csípőjű nők. Jó példa erre Jennifer Lopez… Nem véletlen, hogy Brazíliában a mellplasztikánál népszerűbb a fenékplasztika. No de térjünk vissza a mellekre, apropó mellbimbókra! Mert ugye a mellbimbók mérete is nagyon fontos! A német orvosok például a kis mellbimbót ajánlják a nőknek mellnagyobbításkor. A brazilok mellett az indiai, amerikai és francia plasztikai sebészek is értékelik a nagyobb bimbóudvart.

408985_1737823181398_1713199911_904774_1365696617_n.jpg

Van még egy nagyon fontos tényező: a kor. Mert az életkor is nagyban befolyásolja a mell ideált. Egy idősebb nő már kevésbé telt dekoltázst szeretne, sőt ezt javasolja neki egy jó ízlésű plasztikai sebész is. Ami érdekes, hogy a mellbimbó udvara lehet nagy. Legalább is az eddigi igények szerint. Szóval kedves Hölgyek, ha éppen úgy adódik, hogy külföldön vállalnátok a mellnagyobbítást, vagy bármilyen mellplasztikát, akkor alaposan tájékozódjatok az adott ország mell ideáljáról, nehogy csalódottak legyetek a végeredménnyel. 

Ha viszont itthon szeretnétek megváltoztatni kebletek formáját, vagy méretét a Full Beauty továbbra is a Budapest Plasztikai Intézetet ajánlja figyelmetekbe.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr678850558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...