A lélekfelszabadulás otthona - Moon Studio

fullbeauty

 

moon_1.jpg

 

Múlt héten abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a Moon Studio egyik fantasztikus kozmetikai arckezelését próbálhattam ki. Ott találkoztam először Magyari Anitával -aki a Moon Studio egyik alkotója és kisérője - és faggattam egy kicsit arról, mitől lesz más ez a kezelés, amit kapok Tőle: „Nálam a kozmetikai kezelések hagyományos èrtelemben kevésnek bizonyulnak ahhoz, amire szükségünk van! A szépségàpolás ne csak a bőrhöz, a Lélekhez is szóljon! Az érintés különleges minősége,speciàlis akkupresszúrás pontok stimulálása, szinergikus növényi- és illóolaj kompozîciók,prémium minőségű olajok,elixírek,virágesszenciàk alkalmazása a bőr szintjèn fiatalító hatásúak, ugyanakkor hatèkonyan oldjàk a Lèlekben rejtőző blokkokat, feszültsègeket. Amint a Lèlek felszabadul, a bőr sugárzóvá és széppè válik. Minden kezeléshez 1-1elemet rendelünk - Fa/Föld/Fém/Tűz/Víz/-melynek esszenciája magában hordozza az adott elem sajátosságait, támogató erejét! Továbbá a kezelések fénypontját az esszenciákkal, illó olajokkal, aromavizekkel kombinâlt 4 féle Agyag pakolás kèpezik. A 120 perces kezelések rèsze a fej és arcmasszázs-akkupresszúrával-ill a kezek átmaszírozása is.”

 

mooon_5.png

Ezután húztam egy elemet, a vizet, és ennek megfelelően egy Harmonee kezelést kaptam Anitától. Ez a különleges, egyénre szabott kezelés, fényt adott a bőrömnek, és erőt a lelkemnek. A kezelést szantál-és narancsvirág kivonattal végezte Anita, mivel ez segíti a sejtek megújulását és serkenti a bőr egészséges működését. A kezelés lépései voltak: •ellazítás •arctisztítás •peeling •gőzfürdő •rövid tisztítás •vitalizáló masszázs •harmonizáló maszk •akkupresszúrás masszàzs •visszavezetés. Csodás élmény volt.

moon_6.jpg

 

A szalonban a különleges kezeleseken felül további szolgáltatások is megtalalhatóak: mint a 'Special for you'- egyénre szabott krémek és tonikok készítése bio minőségű Panarom termekekből.

A fantasztikus 120 perces „utazást” tudtam volna még élvezni. Így biztosan visszatérek ebbe a csodás hangulatú milliőbe. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyertek, és utazzatok Ti is!

Ha szeretnének a Moon Studio-ról többet megtudni, kattintsatok a FB oldalukra!

Moon Studio

https://www.facebook.com/MoonStudioBudapest/?fref=photo

Magyari Anita

 06 70 624 5975

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr978845248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...