A Valentino férfi...

fullbeauty

 

Energikus, életerős, célratörő és határozott - ezekkel a jelzőkkel körvonalazható az érzékeny férfi intenzív személyisége. A Valentino férfi  kifinomult, mely jól megmutatkozik, elegáns ruházatán és a viselkedésében is. Lázadó, aki számára nagy értékkel bír az esztétika. Kifinomult és, sosem utánoz másokat.Nincs rá szüksége. Igazi egyéniség.

 

valetino_3.png

Stílusa egyedi, időtlen, legfontosabb számára a hitelesség. Hisz abban, hogy kiváltságos státusza születési jogon megilleti, de ezt érzelmileg tudatosan éli meg. Ez lehetővé teszi számára, hogy időtlen eleganciáját átmenekítse a modern világba, egyszerre rendkívül férfias, érdeklődő és érzékeny.

valentino_2.png

Az új  Valentino illat, a Valentino Uomo Intense képes mindezt megidézni, egy titkos kód, amely egy zártkörű világába vezet, amelyet az ábrándoktól mentes könnyed elegancia jellemez. Illatvilágában érezhetjük a fekete bőr illatát, amelyet a muskotály zsálya és a mandarin árnyalnak. A friss citrusos jegyek könnyedséget kölcsönöznek az illatnak, az írisz abszolút a kellemesen illatozó vaníliával és tonkababbal csodálatos harmóniát alkot. Férfias érzékiség illatban megjelenítve. A Valentino Uomo Intense a szépség világába kalauzolja el a Valentino férfit, ahova magával viszi szabad szelleme értékeit.

uomo1.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr558838182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...