A Twinky tömés a sztár a gyerkőcöknél!

fullbeauty
A Twinky Star színes tömés, kifejezetten gyerekek számára lett kifejlesztve. A tömés fluoridtartalmának köszönhetően, segít megóvni a károsodott fogat a további szuvasodástól. Hogy milyen előnyei vannak még? A színes tömésekkel a kezelés nem csak fájdalommentes, hanem vicces is lesz. A színválasztás lehetősége oldja a gyerekek szorongását, ami a fogorvosnál nem mellékes.
twinky_star.jpg
Mikor ajánlott a színes tömés?
- hátsó tejfog szuvasodásakor
- szorongó gyermek esetén
- kiesett tömés pótlására
twinky_3.jpg



Ha szeretnél gyermeked számára színes fogtömést nyerni, akkor most a Full Beauty és a Marident Kids közös játékában ez valóra válhat. Mit kell tenned? Megosztani ezt a posztot, hogy más szülő is értesüljön a színes tömésről, és persze lájkolni a Marident Kids oldalát:https://www.facebook.com/gyermekfogorvos/?fref=ts. 3 szerencsés szülő nyerhet ilyen fantasztikus tömést gyermeke számára. Rózsaszín, kék, és zöld árnyalatokban!

Sok szerencsét, és jó játékot kívánunk!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr48826546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...