Legyen fiatalos a tekinteted!

fullbeauty

 

Nekünk nőknek nagyon fontos a vibráló, és igézően fiatalos tekintet. Érzelmeket fejezünk ki a szemünkkel, sőt csábítunk is vele. Szóval nem mindegy milyen állapotban van. Sminkeléskor is tekintetünk hangsúlyozása az egyik legfontosabb művelet. 35 év felett szemhéjunk szép lassan ereszkedni kezd. Ezt először sminkeléskor vesszük észre. A csillogó szemhéjport már nem is ajánlják a sminkesek, hiszen „beleülnek” a ráncokba, ami egy idő után nem túl esztétikus. Mit lehet tenni a megereszkedett szemhéjjal, ami ráadásul még fáradtabbnak, és szomorúbbnak is mutatja az arcunkat?! A statisztika szerint a szemhéjplasztika a második legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a világon. De ne rohanjunk ennyire előre, először is pontosítsuk: mi is az a szemhéjplasztika, és főleg, hogy kinek ajánljuk.

 szemhejplasztika_2.jpg

 

A szemhéjplasztika során a felső és/vagy alsó szemhéj laza, ráncos bőrének kimetszésére, a táskásodást okozó zsírszövet eltávolítására és a szem körüli izomzat feszességének helyreállítására kerül sor. A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben történik, de külön kérésre altatásban is elvégezhető. A szemhéjplasztikai műtét időtartama a korrekció típusától függően fél-egy óra. A műtét előtti napokban, ha lehetséges könnyű ételeket fogyasszunk a páciens, igyunk sok folyadékot és szedjünk vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A szemhéjplasztika előtt két héttel kerülni kell az aszpirin, és a természetgyógyászati szerek használatát. A műtéttel az arc visszanyeri üde ragyogását, akár 10 évet is fiatalodhatunk. A szemhéj körüli zsírszövet eltávolításával korrigálható, illetve eltüntethető a „bánatos” nézés és a táskák.

szemhejplasztika.jpg

A bemetszések szinte teljesen rejtve maradnak, így csak a fiatalos tekintet lehet árulkodó. Tudnod kell, hogy a műtét nem előzi meg az öregedést, csak az adott biológiai korunkhoz képest ad fiatalosabb megjelenést.

Műtét utáni teendők:

Pár napig védeni kell a sze­met az erős napfénytől; a ta­vaszi és nyári szemhéjplasztika műtét után napszemüveg viselését java­solják. Az első héten kerülni kell a szaunázást, a sporto­lást és a szoláriumozást.

Van-e kockázat?

A pajzsmirigy-működési zavarban, vérzé­kenységben, magas vérnyo­másban, illetve cukorbeteg­ségben szenvedők műtétje különleges előkészítést igé­nyel, ezért mindenképp tájékoz­tasd az orvosodat, ha ezek­nek valamelyike nálad is fennáll!

Mennyi a gyógyulási idő?

Szemhéjplasztika esetében általában a varratszedés ideje, azaz egy hét. Halvány véraláfutás jelentkezhet, de a második hét végére telje­sen felszívódik.

Ha olvasóink közül van, aki már régóta latolgat egy ilyen plasztikai beavatkozást, akkor a Full Beauty egyértelműen a Budapest Plasztikai Intézetet ajánlja!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr128662346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...