Anyák napi nyereményjáték!

fullbeauty

 

Közeleg az Anyák napja, és úgy gondoltuk, hogy ebből az alkalomból 3 csodás LUSH Hello Gorgeous ajándék dobozt sorsolunk ki, 3 szerencsés olvasónk között!

 

 

hello_gorgeous_top_down-375x375.jpg

 

Az anyukák ezen a napon megérdemlik, hogy bőrük tetőtől talpig ragyogóan üde legyen, miután átdörzsölik a finom tengeri sóban és bio illipevajban gazdag testradírral.

Azután jöhet az álomfinom, brazilnarancs-illatú kézkrém és a könnyű, hatékony arckrém, hogy a kényeztetés teljes legyen.

Ráadásul a virágos dobozfedél alatt még két csodás fürdőkülönlegesség is rejtőzik!

hellogorgoeus_sideon-360x360.jpg

A doboz olyan vonzó és szép, hogy később remekül felhasználható egy újabb  ajándék csomagolására vagy hasznos dolgok tárolására a lakásban.

Tartalma:

The Comforter habfürdő 200g,

Sex Bomb fürdőbomba,

Rub Rub Rub radírozó tusfürdő 130g,

Love and Light kézkrém 55g,

Mini Gorgeous arckrém 10g.

hello_gorgeus-475x360.jpg

Kezdődhet a játék, aminek csak egy feltétele van: lájkold a Full Beauty oldalát (https://www.facebook.com/Full-Beauty-133104466738513/?fref=ts), és oszd meg a játékot sok-sok ismerősöddel! Hajráááá! Jó játékot!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr968659462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi Kassay 2016.04.24. 21:11:30

Csodálatos anyáknapi doboz,jó kozmetikumokkal

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...