Legyen okos a melltartód is!

fullbeauty

 

Mi nők hajlamosak vagyunk, hogy bármilyen újítással rukkoljanak elő, mindent az elsők között próbálunk ki, és egy lépést sem vagyunk hajlandóak tenni például már a kedvenc okos telefonunk nélkül sem, igaz? Egy smart kütyükkel foglalkozó cég, az OMsignal nemrég bemutatta a világ első okos melltartóját, ami olyan elképesztő dolgokra képes, hogy a cikk után biztosan azonnal felkerül majd a beszerzendő listádra!

 

smart_bra_2.jpg

 

Az Ombra egyfelől szuper kényelmes sportmelltartó, aminek állítható pántjai, légáteresztő és izzadság elvezető anyaga van. A legnagyobb extrája viszont egyértelműen az, hogy apró szenzorokat rejtettek el benne, ami folyamatosan figyeli a vérnyomásodat, sőt azt is, hány kalóriát égetsz el edzés közben, amit folyamatosan lecsekkolhatsz a mobilodon. Az Ombra akár tíz edzést is bír egy feltöltéssel, teljesen izzadságálló, és rugalmas, állítható pántjaival kényelmesen simul viselőjére. És ami még nagyon fontos tulajdonsága, és valószínű minden nőnél első rangú szempont, hogy stabilan és fixen tartja a melleket. Az elképesztő darabhoz egy OmRun nevű szoftver jár, amit kifejezetten futóknak fejlesztettek, de persze különböző verziókat is letölthetsz.

 

smart_bra.jpg

 

Oké, a szuper cucc – ami egyébként tavasztól lesz elérhető a cég honlapján – persze elég sokba kerül, hiszen 150 dollárt (kb. 40 ezer forint) kell érte fizetni. Stéphane Marceau szerint az okos melltartó néhány év múlva annyira természetes lesz, mint az autókban a sebességmérő vagy a gázpedál. Kíváncsian várjuk mi is a magyarországi debütálását a melltartónak. Véleményem szerint, nagy népszerűségnek fog örvendeni, és sokan megvásárolják majd. De az egészségünk talán megér ennyit, sőt, még talán többet is. Én mindenesetre mindenképp befogok szerezni egyet, nem csak az egészségem védelmében, hanem, hogy melleim feszessége továbbra is a megfelelő maradjon. Ajánlom Nektek is figyelmetekbe!

 

A cikk megjelenését a Budapest Plasztikai Intézet támogatta.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr998590410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...