Arcunk védelmében!

fullbeauty

 

Lassan jön a nyár és a felhőtlen napsütés! De ne feledd, már tavasszal is fontos, hogy védjük bőrünket a napsugárzás káros hatásaitól. Az Eucerin® Sun termékcsalád idén két új taggal bővül, melyeket kifejezetten az arcbőrre fejlesztettek ki és nagyon magas, 50 faktoros fényvédelemmel rendelkeznek. Sokan azt gondolják, hogy arcunkat nem kell védeni a nap káros sugaraitól, pedig igen!

eucerin_face_2.jpg

A bőr öregedését két tényező befolyásolja. Egyrészt a korral járó bőröregedés, melyet az idő természetes múlása és néhány genetikai jellemzőnk eredményez. A másik tényező: a napfény. Megdöbbentő az arány, de 90 százalékban a napsugárzás, pontosabban az akut UVA/UVB sugárzás felelős a bőr vonásainak változásáért. A legújabb piaci trendeknek megfelelően, az Eucerin® Sun Anti-Age napozó krém speciálisan a bőr idő előtti öregedése ellen lett kifejlesztve.

eu_1.jpg

 - Nappali arcápolóként is használható

 - Intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít

 -  Megelőzi és csökkenti a finom ráncokat és mélyebb ráncokat is

  -Támogatja a bőr saját DNS védelmét és regenerációját

  - Könnyed textúrája azonnal beszívódik

   - Ideális sminkalap

   - Illatanyagmentes, parabenmentes

 

50ml, ajánlott fogyasztói ár: 4.690 Ft

 

A másik újdonság, az Eucerin Sun színezett napozókrém arcra: ásványi színpigmentekben gazdag összetétele természetes napbarnított külsőt, egységes arcszínt és matt külsőt eredményez. Speciálisan az érzékeny arcbőr igényeire lett kifejlesztve, akár lézeres és hámlasztó kezelés után is alkalmazható. Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt és a bőr idő előtti öregedését.

eu_2.jpg

Véd a napégéstől és a napsugárzás okozta bőrkárosodástól!

     További előnyei:

-    Magas, 50+ faktoros fényvédelem

-   Egységes, természetes napbarnított arcszínt eredményez

-   Matt arcbőrt eredményez

-   Érzékeny bőrre kifejlesztetve

-   Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr268559030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...