A kis mell is trendi lesz!

fullbeauty

 

Ha idén trendik akarunk lenni, nem feltétlenül kell sok push up melltartót beszerezni, ebben a szezonban ugyanis a kevésbé telt dekoltázs is lehet szexi vagy menő. Az irányzat zászlóvivői olyan, nem épp telt keblű hírességek, mint például Cara Delevingne szupermodell, Gwyneth Paltrow vagy Rosie Huntington-Whiteley, akik bátran viselnek közel köldökig dekoltált ruhákat, melyek direkt hangsúlyozzák szerény mellméretüket.

m_1.jpg


Egy ilyen kivágás persze tényleg csak kis mellű nőkön mutat jól, ugyanis a telt keblekkel már kimondottan közönséges lenne, nem beszélve a villantás kockázatáról. Egy szó mint száz, az utóbbi években mintha csökkent volna az óriási mellek iránti őrület. A nők kezdenek megbarátkozni saját testükkel, és elhiszik, hogy nem csak egy óriás mell lehet szexi. A kor nagyban is befolyásolta a mellpreferenciát: az idősebbek enyhébben telt dekoltázsra voksoltak nagyobb bimbóudvarral.

Sok esetben egészségügyi probléma miatt kell kisebbíteni a melleket. Van, amikor olyan hormonális változások állnak be a testben, hogy ennek következtében megduzzadnak a mellek méretei. Ez folytonos hátfájáshoz vezet, és ilyenkor is gyakran kérnek a nők mellkisebbítést.

kis_mell_3.jpg

 

Az átlagosnál nagyobb melleket hipertrófiás melleknek nevezik. A túl nagyméretű mell számos egészségügyi problémát okozhat, a hátfájáson túl is. Más mozgásszervi panaszokat is okozhat, még akár a váll, a nyak, a gerinc tájékán is, de okozhat sokszor bőrgyulladást, vagy esetleg gombás tüneteket is, ami roppant kellemetlen lehet.

Gyakran előfordul még, hogy egyes nőknél a túl nagy mell, komoly pszichés problémákat is generál, ami egészen az önértékelési zavarhoz is vezethet. Kihatással lehet az öltözködési szokásokra, de befolyásolhatja a párkapcsolatokat is. Tehát mindezek az okok vezethetnek oda, az aktuális divathullámok mellett, hogy a nők kisebb kebleket, azaz mellkisebbítést kérjenek az adott plasztikai sebészeten.

 

A Full Beauty ajánlata, ha mellkisebbítési plasztikai beavatkozásra szánnád el magad, a Budapest Plasztikai Intézet.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr258545670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...