Beauty news

fullbeauty

 

Idén először a  Paris Fashion Week hivatalos smink- és hajszponzora a L’Oréal Paris. A fantasztikus és izgalmakkal teli hét a márka exkluzív, Red Obsession partijával  zárult, ahol a vendégek a márka szépségnagyköveteivel együtt ünnepelhették  hogy a L’Oréal Paris belépett a divathetek világába. A márka szakértőinek tapasztalata és munkája még különlegesebbé varázsolta a Fashion Week-et és tovább növelte a Párizst körülvevő hihetetlen kreativitást.

 

red_obsesion_4.jpg

 

red_obsession_3.jpg

 

A záró partin természetesen részt vettek a L’Oréal Paris  szépségnagykövetei: Irina Shayk, Doutzen Kroes, Natasha Poly, Karlie Kloss, Luma Grothe, Liya Kebede, Eva Longoria, Isabeli Fontana, Kristina Bazan, Soo Joo Park, Leila Bekhti, Ines de la Fressange, Palvin Barbara, Lara Stone, Bianca Balti, Xiao Wen Ju, valamint számos más híresség is, mint Bradley Cooper, Hailey Baldwin, Alice Isaaz, Christa Theret, Chris Brown…

loreal_obsession_party.png

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr488462784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...