Vadulj meg, itt a tavasz!

fullbeauty

 

A friss, vad és nagyon trendy 212 VIP WILD PARTY a legújabb limitált illatpár a 212 VIP univerzumban. A vad, átmulatott party éjszakák hangulatát felidézve, a 212 VIP WILD PARTY egyszerre lenyűgöző és felejthetetlen és persze kellően vad! Igazi évadnyitó illatpáros...

212_wild_party.png

 

A 212 VIP MEN WILD PARTY fejjegyében friss citrus, lime és jeges alma bontakozik, melyet gourmand fűszeres fás tónusok követnek, létrehozva egy egyedi, eklektikus érzékiséget, amely a legkeresettebb illatok merészsége. A fekete bors érzékisége az illatos ibolya levelekkel elegyül, hogy megalkossa ezt a szürreális, vad, mégis elegáns vonzerőt.

A 212 VIP WILD PARTY friss, gyümölcsös, virágos illat. Egy arany koktél, mely egyesíti az egzotikus összetevőket. A 212 VIP WILD PARTY a nagyvárosi, bájos, impulzív és kifejező hölgyek illata.

212 VIP WILD PARTY fejjegyének vibráló grapefruit és ananász jegyeit, a szívjegyben a narancsvirág, és az orchidea bódító robbanása követi. Az érzéki, fás, pézsmás alapjegyekkel a 212 VIP WILD PARTY a VIP hölgytagok védjegyévé válik.

212_wild_2.jpg

 

Az illatok üvegeinek egyedi díszítésekén a pálmafa levelek lenyomatai fejezik ki a frissességet, újdonságként pedig egy erős, határozott fém kupak zárja a parfümöt, mely utal az eredeti VIP illatokra.

212 VIP MEN WILD PARTY 100ml-es kiszerelésű, áttetsző fekete üvege egy merész és igazán extravagáns ezüstös külső csomagolást kapott, ami meghívja Önt, hogy tegyen egy sétát a vad oldalon.

Az elegáns 80ml-es 212 VIP WILD PARTY üvege olyan pazar arany csomagolást kapott, amely egyszerre feltűnő és vad, s amelyet a legvadabb party hangulat ihletett. Egyszóval két vadító illatpárossal indul a tavasz…

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr718452624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...