Kiehl's megnyitón jártunk!

fullbeauty

Végre elérkezett az idő és hazánkban is megnyitotta első üzletét a New York-i gyökerekkel és gyógyszertári múlttal rendelkező, több mint 150 éves Kiehl’s - a márka rajongóinak legnagyobb örömére. A világ legelső Kiehl's üzlete klasszikus gyógyszertárként indult 1851-ben New Yorkban, mára már világszerte milliók rajonganak a gyógynövényekben gazdag, természetes, növényi összetevőket magas koncentrációban tartalmazó bőrápolási termékeiért.

khiels_1.png

A márkára jellemző, hogy a gyógyszertári megjelenést és saját ötleteit szívesen vegyíti modernebb, az adott hely sajátosságaira utaló elemekkel, emellett fontosnak tartja, hogy a vásárlók igényeinek megfelelő, kellemes környezet fogadja a betérőket. A különleges atmoszférájú üzletbe belépve azonnal a látogatók elé tárul a márka hosszú évekre visszanyúló története és egyedülálló jellegzetességei.

khiels_2.png

"Nagy örömünkre szolgál és büszkeséggel tölt el minket, hogy Magyarországon megnyitottuk az első Kiehl’s üzletet, a WestEnd City Centerben. A 185 éves gyógyszertári örökségünkhöz és 3 generáción átívelő családi hagyományaink iránti tisztelettel arra törekszünk, hogy Budapesten is a vásárlóink abban a magas fokú szolgáltatásban és szakszerű ingyenes bőrkonzultációban részesülhessenek, mint bármelyik más Kiehl’s üzletben a világon. A budapesti Kiehl’s csapat örömmel áll a rendelkezésükre” – mondta el megkérdezésünkre Géró Zsuzsanna, a Kiehl’s hazai brand managere. Az eseményen természetesen mi is ott voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat az igazán színvonalas megnyitón! 

khiels_3.png

 khiels_5.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr828409456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...