Happy Birthday Nina!

fullbeauty

nina_no.jpg 

A 2016-os év első Nina Ricci újdonsága a Nina POP Birthday Edition. És, hogy miért különleges ez az alkalom?! Az illat idén ünnepli a 10. születésnapját, ami hatalmas dolog, és ennek alkalmából az eredeti illatot tartalmazó almácskát színes pöttyökkel varázsolták igazán szülinapossá. Nekünk nagyon tetszik! Az évek során – az illatjegyek merész változtatásának játékával – az illat számos variációban született újra. Néhány év elegendő volt ahhoz, hogy Nina az egyik legsikeresebb parfümmé váljon. Ez az illat, ami számos helyen piacvezető és egyike a világ legkelendőbb parfümeinek a kezdetektől fogva, és minden évben csak nő arjongó tábora!

nina_alma.jpg

 

 

A francia művész Coco tervei alapján készült el az eddigi utolsó alma. Piros, rózsaszín, sárga, kék pöttyök mindenütt. Az üveg igazi mesebeli, bolondos, szülinapos hangulatot idéz. A gyűjtők igazi "ékköve" lesz!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr658409546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...