Alapozó, ami korrigál is!

fullbeauty

 

Sok nő szenved egyenetlen, gyakran pattanásos bőrtől. Gyakran nem találnak olyan alapozót, mely tökéletesen fedne… Vagy, ha igen, akkor olyan sokat kell feltenni belőle, hogy bőrünk fulladozik. A Vichy legújabb alapozója erre talált megoldást! Tulajdonképpen bármely bőrtípusra használható ez az új Dermablend 3D korrekciós alapozó, amely gyakorlatilag térben is kiegyenlíti a bőrt. Olyan érzésünk van, mintha kicsit feltöltené a kis gödröket, amik annyira zavarnak, ha vannak... Egységesíti a bőrfelszínt és optikailag csal úgy, mintha elvarázsolná azt, amit el kell. Soft-focus formula segítségével csinálja ezt, ráadásul maszk hatás nélkül, úgy, hogy a bőröd még levegőhöz is jut egész nap. Tehát nem keletkeznek újabb problémák, sőt... Egyáltalán nem zsírosítotja az arcot, és ami fontos: nem érzed levegőtlennek az arcod tőle. Csak jót tudok írni róla…

vichy_derma.jpg

 

Négy árnyalat is kapható Ami még fontos: beszerezhetsz hozzá korrektort, stiftet, és púdert is. Így lesz tökéletes a fedés!  Elegáns fekete csomagolásra váltott a Dermablend család. Nekem nagyon tetszik! És Nektek?

 

vichy_derma_3.jpgvichy_derma_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr738362868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...