A Lush elmondja...

fullbeauty

Hogy mennyire szeret... Egy ajakradírral, egy jó kis tusfürdővel, vagy egy finom szájfénnyel! Szóval érdemes ezen a napon a Lush-ba majd beugrani, mert olyan jópofa, és a bőrünknek is hasznos ajándékokat találni! Főleg a pasinak adok most jó tippeket:

The Kiss ajakradír: puhító, kristálycukros keverék finom ízűvé teszi ajkaid. Finomított kristálycukor, tengeri só és ehető kis szívek százával, mind ezek is alkotják ezt az imádnivaló ajakradírt, melynek illata megegyezik a The Kiss szájfénnyel. Ha ezt a kettőt együtt használod -és nem csak Valentin napon-, nem győződ majd a pasikat fogadni.

Így használd: Ujjaddal vegyél ki egy kicsit a tégelyből és dörzsöld át vele ajkaid, hogy azok puhák és fényesek legyenek. A maradékot nyalogasd le!

the_kiss_ajakradir.jpg

Prince Charming tusfürdőkrém – Igazi hercegnőknek és hercegeknek. A mályvagyökérnek, a fair trade vaníliának és a friss gránátalmalének köszönhetően a Prince Charming levesz a lábadról és ellovagol veled a lenyugvó nap felé, no persze úgy, hogy közben selymesen puhává és csodásan illatossá teszi a bőröd.

prince_charming_shower_cream_pack_shot-360x360.jpg

The Kiss szájfény - A csókok is jobban esnek, ha tudjuk, hogy a szájfényben lévő fair trade shea vajat a ghánai Ojoba nőkből álló szövetkezet készíti. A Kalahári dinnye és a bio jojobaolaj is hozzájárul az ajkak puhává tételéhez. Még egy kis agavé szirupot is tettünk bele a hatás és az egzotikum kedvéért.

the_kiss.jpg

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr48346274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...