Mert a vörös minden nőnek jól áll...

fullbeauty

 

A Max Factor ajakrúzs kollekcióját kaptam ma meg tesztelésre, amit február közepétől már Ti is megvásárolhattok a drogériákban! Négy csodás vörös árnyalat, amelyeket a még csodásabb színésznő, maga Marilyn Monroe ihletett…

marilynbignew_1.jpg

 

A csodás kollekció lehetőséget ad arra, hogy mindannyian megtaláljuk a hozzánk leginkább illő vörös árnyalatot, mely magabiztosságot és ragyogást sugall, ahogy felkentük ajkainkra! A vörös 4 árnyalata közül választhatunk…

 

max-factor-marylin-monroe_2.jpg

1. Marilyn Ruby Red - klasszikus vörös, az az ikonikus red, melyet Marilyn is annyira kedvelt, és amit ő is keltett életre.

2.Marilyn Sunset Red - meleg tónusú narancsos piros, meleg, földszínű bőrtónushoz illik.

3.Marilyn Berry - sápadtabb, hideg tónusú bőrtónushoz ajánlott.

4. Marilyn Cabernet - gazdag mély vörös árnyalat, lilás tónussal. Egzotikus sötét bőrre ajánlott.

max-factor-marilyn-monroe-lipsticks-bundle.jpg

A Max Factor kreatív igazgatója, Pat McGrath szerint a vörös rúzs napjainkban fontosabb, mint valaha. A legegyszerűbb és a legdrámaibb fegyver egy igazi nő számára. Ez a kollekció a divat világára is nagyban hatott: Alexander McQuenn vagy Bottega, a kifutóra lépő modelljeit, csakis az egyéniségükhöz illő vörös árnyalattal sminkelte. A rúzsok limitáltak, így szép, és egyedi csomagolást kaptak. Neszeszerünk ékszere lesz. Az enyém is, mert a 3. tónus az én vörösem...És a Tied?

3499.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr368278128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...