Teszteljük a ragyogást!

fullbeauty

 

Mint már előző posztunkból olvashattázok, a L’Oréal Paris legújabb Elseve termékcsaládja a fakó haj ellen harcol. Glycogellel és selyem elixírrel gazdagított összetevőjével segít eltávolítani a fény visszatükröződését akadályozó szennyeződéseket. A hajszálat ragyogó ápoló rétegbe vonja, mely nem nehezíti el a hajat és fokozza a fény visszatükröződését. Az eredmény, amít ígérnek: hosszantartó, ragyogó fény, csodálatos lágyság. Van kedvetek kipróbálni, hogy tényleg ez lesz-e a végeredmény?

karlie-kloss_portrait_w674.jpg

Ha igen, nem kell mást tennetek, mint megosztani a posztot, hogy mindenkihez eljusson a játék lehetősége. És mi a  jutalom ezért? Öt lelkes olvasónk tesztelheti a haján az új Elseve Nutri-Gloss sampont és a balzsamot. Hajrá! osztásra fel!

elseve_nutri_sampon_1_1.jpg

elseve_sampon.jpg

                                                                                                                               



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr738254408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olga Pásztor 2016.01.09. 14:28:40

Szeretném tesztelni! :-)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...