Ünnepi csábítás

fullbeauty

 

Szereted a csábos tekintetet? Megőrülsz a macskaszemekért? Az ünnepek alatt is készíts hosszantartó, hibátlan tusvonalat. Legyen olyan finom vagy olyan erőteljes az a csábító vonal a szempilláid tövében, amilyet csak bemersz vállalni! Egyik kedvencem: a Rimmel vízálló, zselés szemhéjtusa, mely a finom vékony vonaltól a dögös, kihívó smink elkészítéséig bármelyikhez a legjobb választás!

 

rimmel_szemhejtus.jpg

A vízálló szemhéjtus precíziós ecsete tökéletes vékony és vastagvonalak megrajzolásához is, hogy elérhesd a vágyott hatást. Használata nagyon egyszerű, a finom és krémes zselés textúra pedig könnyedén kenhető, így garantálja a hibátlan, profi végeredményt egyetlen húzással. Sőt mi több, a formula koncentrált mennyiségben tartalmaz fekete pigmenteket, így intenzív hatást érhetsz el szempillaspirállal együtt vagy akár anélkül használva is.

A másik kedvencem: a Super Liner Blackbuster szemhéjtus a L’Oréal-tól.

loreal_blackbuster.jpg

 

A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet - és kész is a merészen ívelt szem.

 

palvin_barbi_fb_hatter.jpg

A harmadik tus ajánlatom, amellyel vadító tekintetet varázsolsz: a Maybelline MASTER DUO GLOSSY LIQUID LINER. Egyszerre tudsz vékony és vastag vonalakat húzni. Fényes fekete textúrája izgalmas fénnyel gazdagítja a szemkiemelést. 24H órás tartós és vízálló ultra-fényes végeredmény. FONTOS, használata előtt gondosan fel kell rázni az egyenletes eredményéért.  Vékony vonal kialakításhoz az élét használd, ha vastag vonalat szeretnél, fordítsd a lapos oldalára az applikátort.

maybelline_eyeliner.jpg

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr898196946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...