Kis Karácsony, Lush Karácsony 2.rész

fullbeauty

 

Ígéretemhez híven, folytatom az ajándék ajánlómat a Lush karácsonyi kínálatából. Most jöjjenek az ajándékdobozok, melyek telis-tele vannak fürdéshez való csodákkal. Az ajándékcsomagok azért is hasznosak, mert a csomagolást meg is spórolhatod, hiszen ezek a dobozok, egyszerűen meseszépek!

Elsőként itt van a Sweet Christmas, amelyet legfőképp szerelmes pároknak ajánlok. Egy kis édesség az édesednek. 

Együtt lebeghettek  a boldogság felhőjén a Rose Jam habhegyei között, melyek tele vannak a Törökországból, Senirből származó rózsakivonattal, vagy élvezd a feketeribizli és a fair trade vanília kényeztető illatát a The Comforter tusfürdőkrémmel.A látványos, nyalókamintás csomagolópapír alatt az édes álmok gazdag választékát találod.Annyi mindenből választhatsz, hogy felidéződik majd a nosztalgikus emlék, amikor gyerekként ott álltál az édességboltban a gazdagon megrakott polcok előtt.

Tartalma:

Magic Wand többször használható habfürdő,

Luxury Lush Pud fürdőbomba, 

Rose Jam Bubbleroon habfürdő,

Tooth Fairy epres fogpor,

Snow Fairy tusfürdő 100g,

Yog Nog fürdőbomba,

The Comforter krémtusfürdő 100g

 

sweet_christmas_1.jpg

  sweet_christmas-475x360.jpg

A másik kedvencem az elegáns Merry Christmas doboz.  Öt karácsonyi különlgegességgel teszi ünnepivé a kádban töltött perceket. A sok-sok vidám illóolaj, csillám, pattogós cukorka és a színkavalkád varázslatának köszönhetően minden fürdés olyan, mint egy utazás a tél csodaországában. Kinek kell az uncsi puding, amikor belemerülhetsz a Lord Of Misrule érzéki illatát árasztó fürdőbe vagy a türkizkék pezsgésbe a Golden Wonder jóvoltából. Ebbe a színes csomagba belepakoltuk a fürdőzés minden örömét.

merry_christmas.jpgmerry_christmas-475x360.jpg

 

 

Tartalma:

Peeping Santa habfüdő,

Golden Wonder habfürdő,

Lord of Misrule fürdőbomba,

Dashing Santa habfürdő,

Cinders fürdőbomba.

 

Ha úgy döntöttél, hogy ilyen fantasztikus ajándékdobozzal leped meg szeretteidet, látogass el a Lush oldalára, és válogass kedvedre:https://www.lush.hu/! Csodás ajándékok, csak ajánlani tudom őket!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr338188618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...