A hibátlan arcbőr garanciája

fullbeauty

Napjainkban a primer termék nem csupán sminkmesteri kellék már. Mivel a nők tökéletesen szeretnének mutatkozni a nap minden szakában, a primer szinte kötelező alapdarab lett a hibátlan arcbőrért folytatott küzdelemben. Mit is tud egy jó primer? Lágyítja a vonásokat, csökkenti a nem kívánatos fényt, és legfőképp kiemeli a kedvenc alapozód tulajdonságait. A kiegyensúlyozott bőr valódi kiindulási alapja.

Pat McGrath a Max Factor vezető kreatív igazgatója szerint: „A csodálatos átváltozások alapja a tökéletes alap – ennek első lépcsője a primer használata.Alkalmazásával a bőr ragyogását szabályozhatjuk és kedvenc alapozónk is tartósabb lesz. De mindezen túl akár használhatod alapozó helyett is, így felerősítheted az arcod természetes ragyogását és csökkentheted az apró bőrhibákat és ráncokat.”

 

max-factor-facefinity-all-day-primer-beauty-visual.jpg

 

A Facefinity 3in1 alapozó sikereit kihasználva a Max Factor továbbfejlesztette az alapozóban található titkos összetevőt és további hasznos formulákkal gazdagítva, megalkotta a Max Factor Facefinity All Day Primert. A termékben található mikro-korrektorok felelősek a bőr izzadságának és faggyútermelésének szabályozásáért, ezáltal meghosszabbítják a kedvenc alapozód tartósságát, és hibátlan arcbőrt biztosítanak.

 

primer_rostrum_ecom.tif

3599.-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr418170726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...