Mert a haj a Nő legszebb kiegészítője...

fullbeauty

 

A nők legszebb kiegészítője minden kétséget kizáróan a szép, fényes hajkorona. A hajat azonban vegyi és mechanikus hatások terhelik, éghajlati és környezeti tényezők károsíthatják. A női hajnak ezért különleges figyelemre és speciális termékcsaládra van szüksége, amely célzott gondozást és tökéletes védelmet nyújt.

nivea_repair-_-targeted-care.png

A Nivea felfedezett egy új technológiát, mely a roncsolt hajszálak célzott regenerálását teszi lehetővé: ez a Kera Detect intelligens technológia. A Nivea Repair & Targeted Care ápoló sampon és kondicionáló a száraz és károsodott hajat pontosan ott állítja helyre, ahol szükség van rá. Ha a haj felülete sérült, a belső kortex védtelenné válik, és a hajvégek felhasadnak. A Kera Detect intelligens technológia tökéletesen felismeri az ilyen sérült részeket, célzottan rájuk fókuszál és segít kijavítani a rostot.

A haj így visszanyeri ragyogását és rugalmasságát, regenerálódik, selymes és sima lesz a gyökértől egészen a hajvégekig. Az új hajápoló család táplálja, erősíti, mégsem terheli a hajat és tökéletesen védi a sérülések ellen.

 nivea-repair-targeted-care.jpg

A Kera Detect három kölcsönösen egymást kiegészítő hatékony összetevő egyedülálló kombinációja: Repair Active regeneráló összetevő, panthenol és folyékony keratin.  A Repair Active regeneráló összetevő felismeri a haj felületi károsodását és a sérült helyeket regenerálja, a panthenol mélyen behatol a hajba, hidratálja és belülről erősíti. A folyékony keratin hozzátapad a haj felszínéhez, kitölti a kisebb felületi hasadékokat és védi a hajat a külső hatások ellen.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr118169032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...