Megérkezett a Collistar!

fullbeauty

 

A Collistar egy olasz exkluzív kozmetikai márka, amely kizárólag parfümériákban kapható. A történet 1983-ban indult, amikor Daniela Sacerdote átvette a vezetést a Collistar cégben és azóta is, töretlen sikerrel vezeti ezt a világmárkát. A folyamatos növekedés eredményeként 2003-ban a csúcsra tört, amikor is BESTSELLER MÁRKÁVÁ VÁLT A GLOBÁLIS SZÉPSÉGPIACON A PARFÜMÉRIÁK szektorában. Ezt az adatot az ELMÚLT 12 ÉVRE is megerősítette a vezetőség, a parfümériákban egyre szélesebb körű jelenléttel együtt Olaszországban és világszerte. 2015. január óta Magyarországon kizárólag a Müller parfümériákban kaphatóak a termékek.

collistar_5.jpg

 

Legkorszerűbb formulák, élvonalbeli kozmetikai és bőrgyógyászati kutatások, versenyképes árak! Olasz mentalitás, ikonikus szenvedély, kreativitás, kutatás, dekoratív csomagolás, innováció, és szépség: ez a Collistar!

collistar_1.png

 

A Collistar olyan kozmetikai márka, amely jelentős pozitív hatással van a fogyasztók életére. Ezt támasztja alá a Havas ügynökség által végzett „Meaningful Brands” márkafelmérés, amely a különböző márkák társadalomra gyakorolt hatását, és az egyén jólétéhez való hozzájárulását vizsgálja. 2014-ben a Collistar hivatalosan is elindította a TI AMO ITALIA projektet. Egy projekt, amely tiszteleg az olasz tehetség és kiválóság valamennyi formája és megnyilvánulása előtt.Egy pozitív üzenet Olaszországnak, szépségének, sok évszázados kultúrájának, a tehetséges férfiaknak és nőknek, valamint a kreativitásnak és a szenvedélynek az ünneplése.

collistar_4.jpg

 

A Ti Amo Italia projekt egy egyedi és különleges koncepció, amelyben csak és kizárólag olasz alapanyagok, hatóanyagok, olasz kutatók, orvosok és kiváló tervezők segítségével teremtik meg az újabb és újabb Collistar termékeket. 2013-as karácsonyi ajándékcsomagok a Piquadro márka bőráruival készültek. Az értékesítési adatok kiválóak voltak, így a partnerség folytatódott 2014-ben és 2015-ben is.2014-ben bevezetésre került a smink kapszula kollekció, amelynek csomagolásán Antonio Marras ikonikus stílusa jelenik meg. A divat után érkezett a dizájn: 2015-ben a Collistar elkezdett dolgozni a Kartell márkával.

Karácsonyi meglepetésként, most a márka vásárlói számára különleges és értékes szetteket kínálnak a karácsonyfa alá. Az  arc- és testápoló termékek valamint dekorkozmetikai termékek mellé egy márkás Piquardo Icon táskákat is kapnak a vásárlók. Az értékes csomagokat a Müller parfümériákban tudjátok megvásárolni.

https://www.facebook.com/CollistarMagyarorszag/?fref=ts

 

colcar_2.jpg

colcar_4.jpgcolcar_3.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr398135608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...