Télen is legyen puha a kezed!

fullbeauty

 

Beköszöntöttek a hideg, csípős napok. És ha nem szeretjük a kesztyűt, akkor ez a kezeinken is meglátszik. Az enyém nagyon kiszárad, és sokszor kipirosodik...De van egy jó praktikám, és egy kedvenc termékem is hozzá!

 

nivea_visual_1.jpg

Esténként pakolást készítek a kezemnek is. Kedvenc kézápoló krémemet használom, ami  tökéletesen meg is felel erre a célra! Ezt javaslom Nektek is.

nivea_3.jpg

Íme a tanácsom: vidd fel a krémet a kézbőrre jó vastagon, és húzz rá nejlonkesztyűt, és a gyorsabb bemelegedés érdekében húzz rá még egy szövetkesztyűt is, ami vastagabb anyagból készült, a meleg ugyanis fokozza a hatóanyagok beszívódását! 30 perc hatóidő után töröld le, vagy masszírozd a bőrbe a bőrön maradt krémet. A pakolást alvás előtt is felteheted, és akár egész éjjel alhatsz a kesztyűben, de az éjszaka folyamán bármikor le is veheted, ha már zavar. Ezt az extra kényeztető ápolást legalább hetente egyszer meg kellene engedned magadnak! Nekem bevált, próbálld ki Te is!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr488134328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...