Nina aranyba burkolózott!

fullbeauty

 

A Nina Ricci parfümök rendkívül népszerűek.Telnek-múlnak az évek, de az alma vonzereje nem halványult a hölgyek körében, akik a mai napig imádják elegánsan nőies, csábító illatát, és nem tudnak ellenállni a limitált és gyűjtőknek szánt kiadásoknak. Én is közéjük tartozom, az egyik kedvenc illatom... 2015-ben az alma  gyönyörű  és elegáns arany színezést kapott. Szerintem meseszép, és igazán ünnepi.nina_shot_2.JPG

 

 Az arany csillogása és eleganciája fehér dobozba rejtve. Az aranyszínűre festett üveg éke a csodálatos ékszerre emlékeztető kupak és az eredeti Eau de Toilette stílusát őrző elegáns masni. Az üveg egy tündérmese erdejének közepén pihen. A kalábriai citrom és a Caipirinha lime egymással vetekedve csábítanak, majd beszáll a játékba a rabul ejtő karamell. A virágos jegyek is lassan kibontakoznak. Finom és fejedelmi: az alma-fás és fehér cédrus illatvilág megigéz, a pézsma is előkúszik az árnyékból, és felfedi a nőiesség ígéretes titkait.

ninanoel2015v5.jpg

Karácsonyra tökéletes ajándék, minden Nina rajongó Hölgynek! És persze azoknak is, akik eddig még nem próbálták!

Nina Gold Edition

EDT/ 80 ml

21.900.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr998100166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...