Luxust a hajadnak!

fullbeauty

Kedves Tigi rajongók! Igen jól hallottátok: megújult a TIGI Professzionális hajápoló márka luxus kategóriája!

s_tigi_2.png

 

Az első a Smoothing Lusterizer - hajsimító fénykrém. A luxus kényeztetést nyújtó hajformázó krém bezárja a haj szerkezetébe a nedvességet és szabályozza a szálkás, visszagöndörödő tincseket. Ellenáll a párának, így a frizura megtartja simaságát, az apró csillámok pedig valódi szikrázó fényt kölcsönöznek a hajnak. Egyenletesen oszlasd el nedves vagy száraz hajon és szárítsd meg saját stílusod szerint.  

s_tigi.png


A Diamonds Dreams luxus sampon és kondicionáló a briliánsan fénylő, gyönyörű hajért a gyémánt, a kasmír, a pezsgő és az igazgyöngy kényeztetésével jött létre.

s_tigi_3.png

A sampon Luxury Complex összetevői nemcsak luxus ragyogással és selymes tapintással hálálják meg a kényeztetést, de védelmet nyújtanak a szabad gyökök és az UV-sugárzás ellen is. Tincseid egészségesen rugalmasak, fényesek lesznek és a hajad színe is vibrálóan élénk marad. Hajmosás után folytasd a kényeztetést a Diamond Dreams kondicionáló balzsammal.   

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr348100356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...