Mert minden Nőben ott bujkál egy kis balerina...

fullbeauty

 

Az Allee bevásárló központban jártam, mikor figyelmemet egy klasszikusan francia hangulatú, szinte virágos standra emlékeztető Marcha Ballerina nevű „üzlet” kötötte le. Oda is léptem az eladó hölgyhöz, és megkérdeztem tőle, vajon kitől tudhatnék meg több információt erről a szemet gyönyörködtető márkáról. Nagyon készségesen, és mosolyogva közölte, hogy Bálint Esztertől, akivel már másnap egy kávé mellett beszélgettünk a csodás balerina cipőkről, és persze a most roppant aktuális gumicsizmákról.

 

marcha_allee.jpg

 

Eszter kétgyermekes családanya, - bár ezt nem mondtam meg volna Róla - Ő is pontosan tudja hogy akár a gyermekeknél, akár a felnőtt nőknél mennyire fontos a kényelmes lábbeli. Saját lányai, már profi modellként viselik a kis topánkákat. Nézzétek csak!

 

marcha_lanyok_2.jpg

 

A hétköznapokban én is inkább sportosan öltözködöm, de ezek a balerina cipők, vagy akár a gumicsizmák is, nyugodtan variálhatóak akár az elegánsabb öltözékekhez is.Talán egyedül a sportruházathoz nem ajánlanám, de ezen kívül gondolkodás nélkül felvenném színházba vagy szórakozóhelyre.Roppant praktikus lehet, hogy a magassarkú cipő mellé, berakunk egy színben harmonizáló Marcha Balleriát, és így kényelmesen folytathatjuk a szórakozást, vagy a táncolást. Garantáltan bírni fogjuk.

 

marcha_elegans.jpg

Esztertől megtudtam, hogy vitték már menyasszonyi ruhához is a balerina cipőt. Egy szó mint száz : bármilyen színben és mintával találni lehet cipőt, ha nem, akkor talán nem komoly a vásárlási szándék…

marcha_eskuvo.png

A gumicsizmák – amit ugye már nem csak esős időben hordunk – teljesen beépültek a ruhatárunkba! Mutatósak, stílusosak, és persze nem mellékesen nagyon kényelmesek. Íme az új kollekció, ami engem teljesen lenyűgözött, és nem is tudtam ellenállni egy-két modellnek! A csizma mellé természetesen harisnyát és táskát is választottam. Mert nem csak cipők, csizmák, de kiegészítők is kaphatók!

marcha_gumi_5.jpg

 

marcha_gumi_6.png

 

És nem utolsó sorban a divatos lábbelik mellett, megemlíteném a roppant kedves, profi kiszolgálást. Nyugodtan hagynak nézelődni, próbálgatni, ami mostanság más üzletekre nem jellemző! Látosagassatok el Ti is, szerezzétek be az új modelleket. Úgy gondolom a Marcha modellek a divatos modern Nőknek készültek, akik nem mondanak le a kényelemről sem…Az információkat és a csodás képeket köszönöm Eszternek, remélem kedvet kaptatok ezek után egy - két modellhez!

http://marchaballerina.hu/

https://www.facebook.com/MarchaBallerinaHungary/?fref=ts



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr758050286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...