Romantikus ősz

fullbeauty

 

A művészi romantika és a minimalista vonal találkozása jellemzi a Catrice limitált  őszi sminkkollekcióját. Az idei ősz a klasszikusok újraértelmezéséséről szól, így visszatér a divatba a kifinomult perelin, mely a modern Piroska és a Farkas hatást idézi fel.

catrice_1.jpg

 

A gyönyörű ruhákat virágos himzés és suhanó anyagok fedik, midi és maxi változatokban az őszi divatkifutókon. A barna, zöld és bogyós gyümölcsök színeivel köszöntjük az őszt, míg a lágy rozé a nyári időszakot felidézve őrzi meg a nőiességünket. A nemzetközi divatkifutók által inspirálva október végén érkezik a CATRICE “FALLosophy” Limitált Kiadás, mely felöleli az őszi trendeket, gyönyörű levél mintázattal és dombornyomott kivitelezéssel, ezzel felidézve az igazi őszi színeket és mintákat. A matt púderer szemhéjpúder egyedi dombornyomott mintával, a Színátmenetes Pirosító és a mamas minőségű Lágy Ajakrúzs a kiadás kötelező darabjai közé tartozik. Érkezik az elragadó, romantikus ősz a Catrice-al!

 

catrice-fallosophy2.png

 

 

catrice-fallosophy-850x850.png



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr658021699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...