Alapozz útközben!

fullbeauty

 

Meguntad, hogy sok időt vesz igénybe bőröd tökéletes lealapozása? Bevallom ezzel én is így vagyok, a rohanós reggeleken. Ezért örültem meg nagyon ennek a mutatós, és nagyon praktikus alapozónak aminek a neve: NUDE Cushion Foundation. Ez a trendi IsaDora újdonság, igen csak megfogja könnyíteni a mindennapi sminkelésünket. El is mondon Nektek, miért is lesz alapdarabja ez a termék a neszeszerünknek.

isadora_nude_1.jpg

Gyorsan és egyszerűen használható, semmi felesleg nem képződik az arcodon. Teljesen foltmentesen kenhető, nincs fullasztó "make up" érzésed tőle, amit mindenki utál. ON THE GO, vagyis bárhol használhatod útközben. Nagy előny!  A párna kompakt a Nude Fluid Foundation csepegtetővel újratölthető. Rendkívüli bőrápoló hatása van: Aloe Vera, Vitis Vita, és E- vitamin is megtalálható benne. Kíváló minden bőrtípusra, és termézetesen illatanyagmentes. 6 különböző árnyalatban lesz majd kapható, amelyek tökéletesen passzolni fognak a magyar Nők bőrtónusához Én már nagyon várom, remélem Ti is. Hamarosan érkezik!

isadora-nude-cushion-foundation-review-2.jpg

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr747794636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...