Terüljön szét a szempillád!

fullbeauty

 

Évszakváltáskor, minden nő szeret egy két újdonságot kipróbálni. Ezzel én sem vagyok másképp. Azt is bevallom Nektek, hogy az én gyengém a szempillaspirál...Mert mindig dúsabbra, hosszabbra, íveltebbre vágyok. A Douglasban bukkantam rá az Isadora Volume Lash Styler 4 dimenziós spirálra, amit Nektek is nagyon ajánlok. Krémes, erősítő formulájával tényleg telt és dús hatást eredményezett. Speciális formájú keféje, a tövétől a végéig átölelte a szempillákat, amit szálanként tagolt is. A rugalmas kefe hatására sokkal hosszabbnak tűntek a szempillaszálak.

isadora-volume-lash-styler-mascara.jpg

 

És, hogy miért különleges a spirál keféje?

Felkenénés után szépen, és tökéletesen szétterülővé varázsolták a a szempilláimat a belső szemzugtól egészen a külső szemzugig. A három irányú kefe szálak tökéletesen garantálták a dússágot. És a lényeg: a különböző hosszúságuk miatt szépen szét is tagolták a pilláimat. Az eredménnyel tökéletesen elégedett voltam. 

isadora-volume-lash-styler-2015.jpg

 

A spirált kizárólag a Douglas üzleteiben vásárolhatod meg, amit tégy meg minél hamarabb, ha gyönyörű szétterülő pillákra vágysz!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr547747424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...