Aktív férfiaknak ajánljuk!

fullbeauty

A férfiak bőre sokkal szennyezettebb lesz, bármilyen aktív tevékenységet is végezzenek, mint a nőké. Ezért az Ő bőrüknek általában alaposabb és erőteljesebb tisztításra van szüksége. A NIVEA MEN újdonsága, erre a problémára talált igazán hatékony megoldást.

nivea_men_2.jpg

A NIVEA MEN Active Clean sampon és tusfürdő aktív szénnel van ellátva, mely  alaposan tisztítja és revitalizálja a bőrt. Az egyedülálló formula aktív összetevői mágnesként vonzzák a szennyeződéseket, az ezüst színű gél lágy, fehér habja pedig gyengéden ápolja is a bőrt.

nivea_men_active_clean_tusfurdo_749ft.jpg

 

Korábban ez az összetevő csak a prémium kategóriás kozmetikai termékekben volt fellelhető, mostantól viszont minden férfinak lehetősége van ezt a kiemelkedően hatékony formulát a hétköznapi szépségápolásban is alkalmazni. Lepd meg ezzel az újdonsággal a párodat, csalódni biztos nem fog.

nivea_men_active_clean_sampon_849ft.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr357733778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.08.25. 21:14:01

nincs az a pénz, hogy tusfürdőt használjak

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...