Nyereményjáték!

fullbeauty

 

Bizonyára emlékeztek Édesanyátok, vagy Nagymamátok piperepolcán a már kultikusnak számító Helia-D krémre, ami óriási népszerűségnek örvendett anno. Én biztosan... Ezért is örültem meg annyira, hogy a Helia-D krém újra a piacra került, új köntösben, és szerintem a nevéhez méltó minőségben. Aki már próbálta, remélem csak pozitív tapasztalatai vannak, mert a krémek a tesztelésem során nálam jelest kaptak... Mitől is különlegesek? 

A krémek különlegessége hogy vadgesztenye kivonatot tartalmaznak. A vadgesztenye kivonat javítja a bőr általános funkcióit, segíti a sejtek oxigén ellátását és erősíti az érfalakat. Ezt a sorozatot érzékeny, pirosodásra hajlamos, rosaceás bőrre ajánljuk. Azonnali komfortérzetet nyújt és csillapítja a bőr irritációját.

vadgesztenye_2.png

A nappali változat azonnali komfort érzetet nyújt, csillapítja a bőr irritációját és védelmet nyújt a külső káros (napfény) tényezőkkel szemben. Magas E-vitamin, B5-provitamin és shea vaj tartalmának köszönhetően megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt. Pore Away hatóanyaga a bőr textúráját simábbá és egyenletesebbé teszi. A vadgesztenye kivonat javítja a bőr általános funkcióit és erősíti az érfalakat. UVA és UVB védelemmel ellátott krém.

vadgesztenye_1.png

Az éjszakai arckrémje gazdag aktív összetevőkben, amely csillapítja az érzékeny, irritált, pirosodásra hajlamos, rosaceás bőröket. A Pronaline Sensitiv Skin hatóanyag, olyan növényi komplex, mely nyugtató, antioxidáns, szabadgyök-fogó, így enyhíti a bőr irritációját és véd a külső káros hatásokkal szemben. Vadgesztenye-kivonata segíti a sejtek oxigén ellátását, fokozza azok anyagcseréjét és erősíti az érfalakat.

És most jöjjön a jó hír! Három szerencsés olvasónk nyerhet vagy egy nappali, vagy egy éjszakai vadgesztenyés Helia-D krémet. A választás az övé. És hogy mit kell tenni ezért? 

Természetesen lájkolnia az oldalt, https://www.facebook.com/HeliaDProfessional?fref=ts, és sok- sok hasznos információt olvasni ezekről a csodás krémekről. Kezdődjék is el a játék, sok szerencsét kívánok  mindenkinek!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr27706868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...