Alapozó amely hidratál is!

fullbeauty

 

A  Max Factor Miracle Match alapozója egy forradalmian új termék lesz, amely elhalványítja a bőr hibáit és táplálja a bőrt. Használata egy hidratáló érzetét kelti. A Miracle Match alapozó az első Max Factor termék, amely egy olyan új szilikon összetevőt tartalmaz, amely intenzív hidratálóként működik és mesterfokon alkalmazkodik a bőr tónusához, miközben közepes fedést is biztosít.

miracle_match.jpg

Miracle Match alapozóval megőrizheted a bőröd természetes ragyogását, elfedheted a bőröd tökéletlenségeit és hidratálóval táplálhatod is egyszerre.

Az alapozó hozzáadott fényvisszaverő formulájának köszönhetően csökkennek és elhalványulnak a bőr hibái.

És az eredmény? Egészséges, makulátlan arcbőr, természetes megjelenés.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xMhK8X-CNAw

 

Az egyedi nude-hatású sminkünk éppoly intenzív és ragyogó lehet, mint a füstös szemek és vörös rúzs, ha helyesen készítjük el. Ahogy azonban néhány sminkmester állítja, ennek az elkészítése jelenti a legnagyobb kihívást. A nők egyaránt vágynak jól fedő alapozóra és az arcbőrük természetes hatású megjelenésére. És ez a csodás alapozó, már októberben be is szerezhető lesz!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr27700954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...