Radírozzuk selymesre a bőrünket!

fullbeauty

 

Te tudtad, hogy az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, s így a faggyú könnyebben felhalmozódik? Nyár után ez a faggyúmennyiség a szokásosnál is több bőrhibát okozhat. Csakhogy ki szeretne zsíros, pattanásos bőrrel visszatérni az irodába? Szerintem senki. A bőrünk ápolására ezért ősszel is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ha hasonló problémkkal küzdesz ajánlom figyelmedbe az Eucerin Dermo Purifyer Mélytisztitó arcradírját! 

 eucerin_6.png

Az Eucerin® kutatói felhívják a figyelmet, hogy azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a legtöbb problémás bőrre szánt arctisztító erősen szárító hatású lehet, ha csak önmagában használjuk őket. Ezért minden nap hidratálnunk is kell a bőrünket ahhoz, hogy megfelelően és hosszú távra felvegyük a harcot a pattanások ellen. Emellett a siker érdekében használjuk rendszeresen a termékeket addig, amíg bőrünk faggyútermelése helyre nem áll.

A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat.  Rendszeres használatával a bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá, és selymesebbé válik.

100 ml, ajánlott fogyasztói ár: 2 690 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr17676770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...