Mert ugye vannak az ellenállhatatlan pasik...

fullbeauty

 

Csábító, elegáns és rendkívül vonzó. Irigy és féltékeny tekintetek kísérik minden lépését. Az életét úgy éli, mintha egy póker játék lenne, és tudja, hogy mikor kell kijátszani a lapjait. Mindenre kész, hogy elérje, amit akar és tudja, hogy az arannyal meg tudja nyerni a játékot. Biztos benne, hogy mindent megkap, amit akar, sőt még sokkal többet is... 1 Million Cologne és a legvadabb vágyak is a jelen elérhető közelségébe kerülnek! Na ennek a férfitípusnak lett kitalálva az illat...

Az Eau de Toilette frissességét rejti a különleges Cologne változat. Az arany és a fény művészi játéka fedi fel az üveg hátsó lapjának fényes felületét; egy fényes villanás. A 1 Million Cologne a szabadság új kifejezése, egy vízió, melyben a jókedv örök kristálya megkarcolja az arany felületét.

A bőr tónusú frissesség eufóriája és az érzékek felébresztése a két sikeres parfümőr – Olivier Pescheux és Michel Girard – nevéhez kötődik. Ez egy új kaland, amely bemutatja, hogyan lehet ötvözni a friss, vizes akkordot, a citrusos gyümölcsök és a kardamon koktéljával, egy leheletnyi fűszeres bőr meleg és hihetetlenül férfias jegyével, valamint a tonkababbal… Különleges aromáknak elegye, amely minden körülmények között megtöri a jeget.

A kampány modelljéről

gregory.jpg

Az Eau de Toilette aranyló fényének tükrében, - melynek koktélja ötvözi a humort az eleganciával, a luxust az eufóriával, és a frissességet egy lélegzetnyi szabadsággal, mely sosem magától értetődő, - Sean O’Pry arca jelenik meg Gregory Harris fotós objektívja előtt (kulisszatitkok a forgatásról Meztelen mellkasát egy egygombos zakó fedi csak...Hááát Hölgyeim pimaszul csábító, akárcsak az illat.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr37645560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...