Extrém nyári illat

fullbeauty

Tombol a nyár, itt a vitorlázás ideje... A PRADA Luna Rossa Sport illatát is a vitorlázás világa ihlette meg. Az illat feltárja a sportoló erőfeszítéseit, amely megnyilvánul az emberi karakterben, a technikai precizitástan, és hogy a természet mely elemeivel kerül ellentétbe előidézve a nehéz pillanatokat. A PRADA Luna Rossa SPORT felidézi a férfi legmélyebb érzéseit a verseny előtti éjjelen.Szimbolizálja azt a a kihívást, amit másnap vállal.

Magát az illatot - Miuccia Prada kreatív irányításával - DANIELA ANDRIER hívta életre. A kirobbanó gyömbér és a borókabogyó átcsap a gazdag, füstös tonkabab és vaníliás illatjegyekbe…majd vibráló, férfias levendula töltik meg ezt az erőteljes és intenzív szívjegyet, hogy később megmutassa letisztult, elegáns mivoltát, ami kibontakozik az alapjegyben.

prada_visual_2.jpg

A PRADA Luna Rossa SPORT üvege azt szimbolizálja, ahogy az ember lelke eggyé olvad vitorlásának műszaki állapotával. Az esztétikai intenzitást a letisztult, hajóhoz hasonlító, fémes hatású felület, és a piros élénk robbanása hozza létre. Az üveg modern játékot játszik a textúrák kontrasztjával, ahol a fényes króm díszítés áll szemben a feltűnő piros saffiano bőr hatással.

prada_visual.jpg

Craig McDean fényképezte a kampányt, megragadva a PRADA férfi jellemét, - értelmezi az illat arca, TIM SCHUHMACHER modell - a higgadtság és kiegyensúlyozottság meghitt pillanatát a verseny előtti éjjelen. A férfi természetes vonzereje mellett egy sportoló áll, kinek szúrós pillantása intenzitást és irányítást sugároz. A kampány ezzel az extrém vitorlás hajóval fejezi ki az illat szellemiségét, a technológiát és kifinomultságot.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr717639010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...