Könnyű és dúsító

fullbeauty

 

A Max Factor márka felismerte, hogy a nők mindig dús pillákat szeretnének, de a dúsító spirálok többsége vastag, rugalmatlan eredményt okoz. Éppen ezért a természetes hatás érdekében a Max Factor megalkotta új dúsító keféjének és lepergés mentes formulájának kombinációját, mely természetes méhviaszt is tartalmaz. Segítségével a szempillák bársonyosak, sötétek és dúsak lesznek akár már egy réteg után is.

velvet_2.png

A Max Factor egyedülálló innovációval állt elő a dús, érzéki szempillák eléréséhez. A népszerű False Lash Effect termékcsalád legújabb tagja az ÚJ Velvet Volume szempillaspirál bársonyos fedést biztosít.

Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás.

A Max Factor Pat McGrath Candice Swanepoel modellen mutatta be az új Velvet Volume spirál segítségével a szezon legcsábítóbb tekintetét, demonstrálva ezzel, hogy mennyire fontos része ez sminkünkn

 

velvet_1.jpg

Augusztustól kapható is lesz az új spirál, irány a drogéria! Utána kíváncsi vagyok a véleményekre..



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr167616140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...