A fejbőr harmóniájáért...

fullbeauty

 

Rohanó az életmódunk, szennyezett a környezetünk, stresszel, és állandó fáradsággal küzdünk. Ez hajunra is kihat, és ezek a tényezők mind hozzájárulhatnak a korpa megjelenéséhez. A száraz, viszkető fejbőr és a korpa kellemetlen tünetek, melyektől a lehető leghamarabb próbálunk megszabadulni. Tartós javulás azonban kizárólag a fejbőr állapotának javításával érhető el.

vichy_korpasodas_ellen_noi_arc_kicsi.jpg

 

A Vichy a fejbőrön élő mikroorganizmusok (a mikrobióm) vizsgálatával, bőrgyógyászok bevonásával fejlesztette ki legújabb DERCOS korpásodás elleni samponjait, amelyek tartósan veszik fel a harcot a korpával. A száraz, zsíros és érzékeny fejbőrre optimalizált, megújult formulák célzottan és hosszan tartóan segítenek megszüntetni a korpásodás kellemetlen tüneteit.

vichy_korpasodas_ellen_erzekeny.JPG

 A terméket férfiaknak is ajánlom !

vichy_korpasodas_ellen_ferfi_arc_kicsi.jpg

 

3990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr317523906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...