NIVEA meglepetés a gyerekeknek!

fullbeauty

 

A mesék világában tett kalandozás egyike a legszebb pillanatoknak, melyet szülő és gyermek megoszthat. Mi több, a történeteken keresztül, a szülők számára is szórakoztató módon ismerkedhetnek a gyerekek az élet valódi értékeivel. A minden évben megjelenő limitált darabszámban kiadott kék tégelyes krémmel most a legkisebbeknek szeretnénk a kedvében járni, és a „NIVEA Mesevilág” sorozattal újraéleszteni a fehér krémhez kapcsolódó meghitt esti rituálét is: egy puszi, egy csöppnyi hófehér krém az apró orra, és máris egy mesebeli világban találjuk magunkat…

nivea_kep.jpg

 

A NIVEA Mesevilág varázslatos esti meséinek történeteit Udo Weigelt, német meseíró vetette papírra, és a nemzetközileg is elismert Joelle Tourlonias bűbájos illusztrációi keltik életre.

A kalandok főszereplői Leó a kíváncsi kisfiú, az ő hugocskája Mia, a csintalan kis tündér és a mindig megbízható Nyuszi. A történetek izgalmasak és szórakoztatóak, mégis fontos üzenetet hordoznak: a gondosan megtervezett karakterek kalandjaik keresztül tanítanak a valódi értékek megbecsülésére, a szeretet, és a törődés fontosságára. A szemet gyönyörködtető rajzok, a mesék varázslatos világa, a kedvenc hidratáló krémünk megnyugtató illata együttesen egy kellemes, és szeretetteli atmoszféra megélését kínálja, a törődés, a gondoskodás érzésének varázslatos pillanataival a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

A limitált tégelyekhez kapcsolódó mesék nyomtatott füzetek formájában lesznek elérhetőek az üzletekben, illetve a www.nivea.hu/mesevilag weboldalon megtalálhatóak a mesék animált változatai is, melyek számtalan lehetőséggel teszik még érdekesebbé a mesélést, és a közös időtöltést.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr747480118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.21. 17:49:47

Mi értelme ezekkel a szarokkal kenni egy pici gyereket?
Egyébként nivea... az egyik, bőrbarátnak mondott dezodoruktól úgy begyulladt a bőröm, hogy napokig nem tudtam semmilyen dezodort használni.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...