Seeoo nyereményjáték!

fullbeauty

 

Sziasztok! Már olyan rég játszottunk, remélem van kedvetek! Egy nagyon exkluzív,egyedi és nagy értékű ajándékot fogunk most kisorsolni, amiről elárulok Nektek egy- két érdekes információt, hogy Ti is mindent megtudjatok, ezekről a csodás "cvikkerekről".

seeoo_7.jpg

A Seeoo cégről már írtam Nektek. Ez a cég, és a modelljei egy híd, mely kapcsolatot teremt a hagyományos kézművesség és a korszerű technológia között.

seeoo_9_1.jpg

 

A hagyomány és az innováció ötvözésének legjobb módja: Ez a Seeoo.

Vissza a gyökerekhez! Ez a kifejezés a Seeoonál egy precíz kutatást jelent, melynek eredménye az idő előrehaladtával egyre értékállóbb. A stílus és a divat idôtlen - ez a Seeoonál sincs másképp. Időtlen értékek, stílusok bemutatása, melyek részei a klasszikus, halhatatlan emberi kultúránknak. Ami újdonság, az nem biztos, hogy a jövőből jön. Idő és modern kultúra a Seeoo-nál egymáshoz közelálló fogalmak. A idő mindig velünk marad, ez is a mûvészet egyik önkifejezési módja.

 

seeoo_6.jpg

/Seeoo Luxury, Swarovsky kristályokkal kirakott modell./

Egyetlen mozdulattal felteszed a Seeoo szemüveged, és máris élénk színekben ragyog az arcodon az acetát és fémlemez, melyek a Seeoo klasszikus részét képezik.Seeoo azoké, akik szeretik magukat megkülönböztetni másoktól, de ezt a hagyományos, klasszikus értékek mentén teszik.Szóval pont a Full Beauty olvasói! Egyszóval egy szerencsés olvasónk a Seeoo Classic egyik általa kiválasztott színű modelljét, (5 színben kapható) egy "cvikkert” nyerhet meg, ami az örökérvényű, történelmi szemüvegnek egy modern újragondolása. Hogyan lehetséges megnyerni? Csak lájkold az oldalukat ( https://www.facebook.com/SeeooHungary?fref=ts) és máris nagyon jók az esélyeid! Csodás játékot kívánunk minden kedves olvasónknak! Hajrááááá!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr907473546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...