Legyen a belépőd tökéletes!

fullbeauty

 

Rohanó világunkban nagyon nehéz egy mai Nőnek egyszerre csinos és kényelmes ruhát kiválasztani reggel. Ha a laza, kényelmes ruha mellett teszi le a voksát az ember lánya, az ugye ne azt jelentse, hogy úgy nézünk ki, mintha futni indulnánk... Nem kis kihívás. Ezt a régóta fennálló problémát hidalta át az ANTRÉ márka, amibe azóta természetesen én is beleszerettem, és sok- sok modellem van tőlük! A márka tervezője Kesjárné Mészáros Annamária. Akit a szakma Anka néven ismer, mint divattervezőt.

 

 

antre_2.jpg

Sokat  jelent számomra, hogy ennyire komplex dolgot tervezhetek. Mindig  meg kell találnom az egyensúlyt a kényelem és a szépség között. Itt egyik sem győzheti le a másikat, mind a kettőnek ugyanolyan erővel  kell jelen lenni a ruháinkban.


antre_4.jpg

 

Az anyagválasztásnál számomra fontos az összetétel, hiszen nem csak a szabásvonalakkal lehet a kényelmet szolgálni.A természetes alapanyagok egészen más érzetet adnak. Valóban képes lesz a ruha együtt lélegezni viselőjével.


antre_1.jpg

 

A határozott vonalak számomra az erőt sugározzák,a hajtásokkal pedig izgalmas felületeket és formavilágot igyekszem kialakítani a ruhákon." - mesélte nekünk Anka a modelljeiről, és a márkáról.

 

antre_5.jpg

 

 

antre_9.jpg

 

A ruhakollekció mellé természetesen párosul ékszerkollekció is, amik kiválóan variálhatóak, és párosíthatóak a modellekhez!


antre_7.jpg

 

antre_3.jpg

 

És jöjjön most az én kedvenc modellem:

 

anita_antre.jpg

 

Ha Ti is beleszerettetek a márkába, íme az elérhetőségek:

www.antrefashiion.hu

Instagram: @antrefashion

Facebook:https://www.facebook.com/antrefashion?fref=ts



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr447467876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...