A karotin jótékony hatása...

fullbeauty

A szakirodalom szerint a karotinok már ősidők óta kulcs szerepet játszanak az egészségmegőrzésben és a szépségápolásban.

Az Ilcsi új, KAROTIN EXTRA termékcsaládja valódi bőrszépítő vitaminbomba a benne rejlő extra mennyiségű karotinnak köszönhetően. A berkenye, a sárgadinnye és sárgarépa hatását ötvözve, vitaminokkal tölti fel a bőrt, friss, bársonyos érzést és kiegyensúlyozott hidratáltságot eredményez.

A berkenye rendkívüli hidratáló tulajdonságának köszönhetően a bőr láthatóan feltöltődikés kisimul. A sárgadinnye és a sárgarépa értékes ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt ezáltal növelve a bőr ellenálló képességét.

ilcsi_2.png

A termékcsalád a nyári időszakban, napozás után regenerálja a bőrt, magas karotin tartalmának köszönhetően segíthet az áhított aranybarna szín elérésében és megtartásában.

ilcsi_1.png

 

 

ilcsi_4.png

Az ILCSI KAROTIN EXTRA termékcsalád tagjai:

Karotin extra pakolás: 4290 Ft/50ml

Karotin extra zselé: 4290 Ft/50ml

Karotin extra habkrém: 4990 Ft/50ml

Karotin extra intenzív tápláló krém: 4990 Ft/50ml

Karotin extra testápoló: 3590 Ft/250 ml



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr847454320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...