Cica szemeket nyárra!

fullbeauty

 

A helyzet az csajok,... hogy mind macskaszemeket szeretnénk. Te is? Na ugye. Tágra nyíltat, szexit és drámaiat. Tekintetet, ami egyszerre gyönyörű, és boszorkányos. És minden pasit elcsábít...

miaoww-lash-mascara-pr-gallery-image.jpg

Szóval, mi teszi a kiscicák szemeit olyan cukivá?  Először is, az az elnyújtott mandulaforma. Másodszor a sötéten izzó, látványos szemek. Annyira intenzív, hogy nem is lehet máshova nézni. Add össze a kettőt és máris valami mágikust kapsz.  Olyan megjelenést, amely tökéletes egy vintage tophoz, de valahogy a kis fekete ruhához is illik. Teljesen időtlen… egyszerűen nem megy ki a divatból.

miaowww_2.png

 

A The Miaoww Look! szempillaspirál tud egy titkot, ami mindent megváltoztat. A kefe innovatív, új formáját úgy tervezték, hogy minden egyes szempillát elkapjon (igén, még azokat a pici láthatatlanokat is), luxus fekete színbe vonjon, és hihetetlen 44%-al meghosszabbítsa őket. Egyik pillanatról a másikra akár 11-szer dúsabb szempillák. Igen,döbbenetes!

De ez a termék nem csak a keféről szól. Képzeld el a legfeketébb feketét, amit el tudsz képzelni... és színezd még durván sötétebbre.

Mikor ezt a kettőt kombinálod, megtörténik a varázslat. A tökéletességig hosszabbított ÉS dúsított szempillák.  Felfokozottak… ahogy a megjelenésed is. Akár egy cica tekintete.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr597447726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...