Amikor az illat és a zene találkozik!

fullbeauty

 

Kedves DJ Alesso rajongók! Igazán nagy hírt szolgáltatok Nektek ma! Történt ugyanis, hogy egy illat, konkrétan a Carolina Herrera 212 VIP illat ihletett adott, a méltán népszerű DJ-nek! És ennek a dalnak ma van a nemzetközi premiere!

karolina_2.jpg

Pár hete, 2015. márciusában került ki a parfümériák polcaira a Carolina Herrera márka legújabb limitált illatpárja, a 212 VIP CLUB EDITION for Her (80ml) és for Him (100ml) illatok.

A parfümök egész koncepciója a zene körül forog, az illatok kreatívja is ezt a hangulatot képviseli.Nekem személy szerint nagyon tetszik, remélem Nektek is!

 karolina_1.jpg

http://www.carolinaherrera.com/212/en/vip-club-edition/alesso

Plusz érdekesség a fiatal zenehallgatók számára, hogy a magyarországi kampány keretein belül a Douglas Parfümériákban megvásárolt Carolina Herrera parfümök blokkjaival megnyerhetik kedvenc fesztiváljukra a páros VIP belépőket.

Ennek részletei: http://www.douglas-parfumeria.hu/home/promociok/promociok-2015-aprilis/

 

 

karolina_3.jpg

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr547389008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...