Party Time!

fullbeauty

gisele_6666.jpg

Giselle Bündchen és Marlon Teixeira idén is bevezetnek a 212 VIP világába. Két magával ragadó illat, melyekkel benne lehettek a legnagyobb bulikban. A csomagolásuk fényes, fiatalos, és örületesen lendületes hangulatot áraszt. Ha ezeket az illatokat viseltek, igazi VIP vendégeknek érezhetitek magatokat. 

A női illat üvege fémesen csillogó ezüst színből hajlik át a rózsaszínbe, a jellegzetes mágneses kupakkal. Az illat összetevői: jeges lime és kaviár, szerecsendió, fa és bors, továbbá csokoládé és királyfa. Elegancia felsőfokon!

 

carolinaherrera-212-vip-club-edition-edt-80-ml-a06.jpg

 

 

212 Vip Club Edition/ 80 ml

24.900Ft

A férfi üveg aranyból hajlik át fémes hatásba, szintén az elmaradhatatlan mágneses kupakkal. A férfi illat összetevői: citrus koktél, jázmin, fehér pézsma és pacsuli. Őrülten szexi!

 carolinaherrera_212_vip_men_club.jpg

 

212 Vip Men Club Edition/ 100ml

29.500.-

vip_par.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr477370636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...