Most a pasik bőrére megy!

fullbeauty

A pasik gyakran beérik azzal a krémmel, amit éppen a fürdőszoba polcon találnak: ez általában vagy a mi arckrémünk, vagy egy univerzális krém, melyet az egész család használ, a hatásukkal azonban nem feltétlenül elégedettek. A férfiak bőre ugyanis más: a női bőrrel összevetve vastagabb (akár 20%-al is), és feszessége is tovább tart. Ennek ellenére az ő bőrük is igényli a mindennapos ápolást, éppen ezért olyan termékre van szükségük, ami gyorsan, és mélyen beszívódik a bőrbe. Fontos különbség még, hogy a férfiak bőre zsírosabb, és akár 30-50%-al több faggyút termel, mint a nőké, ezért az általánosan elterjedt „víz az olajban formula“ számukra nem ideális. Ráadásul gyors, egyszerű és hatékony megoldást várnak a bőrápolás területén is, és hogy egy perccel se kellejen több időt rászánni a procedúrára, mint amennyi feltétlenül szükséges.

 nivea_men_creme_nyitott_tegely.jpg

 

Egy krém, mely sokoldalú, és tökéletes, akár egy igazi férfi. A friss, férfias illatú, könnyű krém puhítja a bőrt, és megakadályozza kiszáradását. Ideális az arc, a kéz, a könyök és minden olyan testtáj ápolására, ahol arra a bőrnek szüksége van. Nem hagy ragadós bőrérzetet és gyorsan beszívódik.

NIVEA Men Creme 75 ml • 869 Ft, 150 ml • 1389 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr667361474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...