Varga Zsuzsi bemutatkozik...

fullbeauty

 

A Full Beauty bemutatja most Nektek Varga Zsuzsi fodrásznőt, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Épp ezért is bíztam rá teljes bizalommal mostananság a hajam. Mert ismeritek azt az érzést, amikor egyszerűen váltani kell...

 

zsuzsi_1.jpg

Így találtam rá. Már 9 éve dolgozik fodrászként, nagyon fontos számára a folyamatos megújulás, ezért rendszeresen jár továbbképzésekre a mai napig is.Tanulóként és frissen végzett fodrászként is már versenyzett. A Selective Professionál oktató fodrászaként is dolgozott, ahol megismerkedett a NoInhibition termékcsaláddal.

noinhibition_2.jpg

Ezt a termékcsaládot használja vendégei hajára, amivel én is roppant elégedett vagyok. Fotózásokon és divatbemutatókon is szokott fodrászként részt venni, továbbá lakberendezőként és enteriőrként is dolgozik. A megrendelők nagy része a vendégekből tevődik össze. Most is egy  fotózásra készül Kántor Kata fotóssal, ahol az idei trend vágásait, illetve az esküvői szezonra készülve, kontyokat fog készíteni. De nézzünk meg Zsuzsi munkáiból egy- egy gyöngyszemet…

 

zsuzsi_3.jpg

 

zsuzsi_2.jpg

zsuzsi_4.jpg

zsuzsi_5.jpg

Április elsejétől Varga Zsuzsit a NoBorder szalonban találhatod meg. Nekem azért is tetszik  különösen ez az üzlet, mert Mezőfi Andrea tulajdonos létrehozott egy olyan 'közösségi játszóteret' ahol mindenki szabadon engedheti fantáziáját. A szalonban nem csak szépülni lehet, hanem egyedi tervezésű ruhákat, Barczi Brigitta ékszereit, és az Antré Fashion modelljeit is meg lehet vásárolni.

 

 no_border.jpg

 Cím:

NoBorder

Hársfa u. 29

Tel: 06 30 955 37 79



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr397335768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...