Stílus, elegancia, modernség...

fullbeauty

Lehet Őt szeretni, vagy nem szeretni. Metroszexualitása miatt bírálni. Egyet nem lehet: töretlen sikerét megkérdőjelezni...

David Beckham 2015-ben újra bebizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen. 10 év és 10 millió eladott üveg után büszkén jelenti be az Instinct arany kiadásának megjelenését. Ez a limitált kiadású termék újraértelmezi a legsikeresebb variáns, az Instinct illatát, megragadva azt az eleganciát, stílust és modern férfiasságot, amelyet David maga is megtestesít.david-beckham.jpg

 

Az új illatról David a következőképpen nyilatkozik: “Felfoghatatlan, hogy az Instinct tíz éves lett! Büszkén ünneplem ezt a mérföldkövet a David Beckham Instinct arany kiadásával, ami az első illatom limitált szériája. Remélem, hogy imádni fogod az új illatot és az arany üveget is, legalább annyira, amennyire én.”

És beszéljünk egy kicsit az illatról is...

Az Instinct franchise-t mindig David csalhatatlan ösztönei inspirálták. Ezalól a Gold Edition sem kivétel. Az eredeti illat visszhangjaként, az új kiadás klasszikus fougčre, melyben a frissesség pompája keveredik a vibráló szívvel. Dinamikus és férfias, az Instinct Gold Edition maga a tökéletes egyensúly a hitelesség és kifinomult ízlés, valamint az érzékiség és erő között.

david-beckham-instinct-collecor-edition-18-08-14.jpg

Az illat erőteljes, friss aromával nyit, köszönhetően a citrom és bergamott olaj pezsdítő keverékének. A kirobbanóan citrusos hatást bazsalikom szelídíti meg, tagadhatatlan a férfias magabiztosság, ami árad belőle. A szívillat jegyei felidézik az első Instinct klasszikus férfiasságát, de most egy kis modern csavarral. Az aromás kardamom, a fennkölt levendula és a harsogó borókabogyó keveréke igazán eredetivé teszi az illatot. Végül az alapillatban az ikonikus pacsuli, a végtelen és időtlen vetiver és a finom cédrusfa utolérhetetlenül elegánssá teszik a kompozíciót.

5499.-/ 50 ml

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr837322838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...