Van aki stílusosan szereti...

fullbeauty

 

Ez a szlogenje a No Inhibition tényleg stílusos olasz professzionális hajápolási márkának, amivel most egy kicsit szeretnélek Titeket megismertetni. Kifinomult, szemet gyönyörködtető formák, a termékcsaládban mindenki megtalálhatja a saját hajtípusának megfelelő termékeket. Könnyen kezelhetőség, sokoldalúság és innovatív látásmód jellemzi őket.

noinhibition-light-collection-2.jpg

Teljeskörű kutatómunkára alapozott  kifinomult hajformázó termékek, melyek egy elegáns világba kalauzolnak el. A termékeket úgy alkották meg, hogy minél több organikus összetevőt és minél magasabb minőségű, válogatott hatóanyagokat tartalmazzon, hogy előtérbe helyezze a használója választását,  a környezet tiszteletét, és persze öko tudatosságát.

noinhibition_2.jpg

Holnap az én hajamat is ezzekkel a termékekkel fogják festeni, ápolni. A beszámoló ígérem nem marad el...És aki a csodás frizurámat készítani fogja:

Varga Zsuzsanna

06 30 955 37 79



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr47301243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...