Katy Perry új illata nagyon nőcis

fullbeauty

 katy_perry.jpg

Katy-től megszokhattuk már a markáns illatkompozíciókat. Idén tavasszal a királynő azonban inkább a gyöngéd, felkavaróan nőies oldalát villantja meg egy új, limitált kiadású illaton keresztül. Fellebbenti a fátylat, megmutatja, a keménykezű, vagány pop királynő álarca mögött rejtőző törékeny, légies nőt.

kpsr_edt30_btl.jpg

 

 

A friss, gyümölcsös-virágos illat a napsütötte réteket idézi meg. A fejillat szépséges jegyeit beszippantva mintha egy hatalmas, színes virágcsokorba rejtenénk mosolyunkat, frézia, ibolya és cassis bimbó bontogatja szirmait. A virágözön a szívillatban folytatódik, törékeny gardénia, pompás pünkösdirózsa káprázatos kavalkádját cseppnyi davana (indiai üröm) szelídíti meg. Az alapillat benzoégyanta, cédrus olaj és kasmír jegyei puha melegséggel, eleganciával ruházzák fel az illatot – királynőhöz méltó végkicsengést adva a kompozícióhoz.

kpsr_edt30_crtn_angl.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr167300239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...