Sarkalatos kérdés...

fullbeauty

Közeledik a tavasz, előkerülnek a szandálok és sarkunk állapotának igenis tökéletes állapotban kell lennie! Én a sarkam ápolását nem kötöm évszakhoz, de vannak hölgyek akik inkább a nyári időszakban fektetnek erre nagyobb hangsúlyt.

scholl_6.jpg

Tavaly a Scholl egy  kihagyhatatlan szépségápolási darabot piacra: a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelőt, amit idén tovább fejlesztett, és  most egy még újabb innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást. Bár a gyémánt a legkeményebb természetben előforduló anyag a világon, mégis gyengéden és könnyedén segít eltávolítani a megkeményedett bőrt, még a legmegközelíthetetlenebb területekről is, miközben nem sérti az ép rétegeket. A készülék használata nagyon egyszerű: végezzünk körkörös mozdulatokat a megkeményedett bőrfelületen, majd élvezzük a gyönyörű láb nyújtotta örömöket. Nekem bevált, és csak dícsérni tudom a terméket!

pink_scholl.jpg

Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet: a Normál keménységű utántöltő rotációs fej mellett most Extra kemény és Puha rotációs fejek is elérhetők.

pink_scholl_3.jpg

Jó hír: áprilistól ráadásul már limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal*, mely az új Extra kemény rotációs fejjel kapható.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr687274703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...